Kaasmakers

Kaasmaken voor melkveehouders is de missie van Onze Zuivel. Voor boeren is het een forse investering om zelf kaas te bereiden. Om de drempel tot kaas van eigen boerderij te verlagen gaat Onze Zuivel kaas maken voor boeren.

Het productieproces van uw kaas start met het ophalen van de melk op uw bedrijf. Met onze mobiele tankunit halen we uw melk op, in batches van maximaal 2.000 liter. De melk gaat naar onze moderne, splinternieuwe kaasmakerij, in De Rips.

In overleg met u worden keuzes gemaakt in grootte en smaak. Harm gaat aan de slag om van de melk de lekkerste kaas te maken. De traditionele en ambachtelijke stappen van het kaasmaken worden doorlopen.

Bij de keuzes die gemaakt worden tijdens het productieproces, werken wij met de seizoenen mee. De smaak van uw melk verandert namelijk ook elk seizoen, afhankelijk van voeding en het weer.

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×