Over ons

Sinds 2020 is de markt van lokale producten in een stroomversnelling gekomen. Consumenten kiezen bewuster voor lokaal geproduceerde etenswaren. Een aantal zuivelproducten kan u laagdrempelig zelf produceren. Om uw eigen melk te verwerken naar kaas, is veel arbeid en kapitaal nodig. Om toch voor melkveehouders de stap naar eigen kaas klein te houden is het idee voor Onze Zuivel geboren. 

Onze Zuivel is in 2021 opgericht door Harm van Dijk en Iwan Gijsbers. Samen hebben wij onze kennis en kracht gebundeld, om eigen melk van de melkveehouder om te zetten naar eigen zuivelproducten. Hoe wij dit doen? Lees verder!

Onze missie

We willen ons steentje bijdragen om de afstand tussen boer en burger te verkleinen. We zijn van mening dat door rechtstreekse verkoop van je eigen producten, je nog beter in staat bent om het eerlijke verhaal te vertellen over jouw onderneming! Kaas is een (h)eerlijk product!

Wij streven er naar om melkveehouders te helpen hun melk beter te verwaarden. Dit willen we doen door van melk, kaas te maken en hierdoor meer toegevoegde waarde te creëren, zodat ook de boer een goed belegde boterham kan verdienen (bij voorkeur met kaas ;)).

Elke melkveehouder verdient de kans om zijn eigen kaas te verkopen aan huis.

Locatie

Onze Zuivel is gevestigd in De Rips, Noord-Brabant. Hier is een moderne productielocatie ingericht waarbij de combinatie van ambachtelijk werken en moderne precisie samenkomen.

 

Kom gerust een keer kijken!

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×