Eerste kaas is rijp voor de verkoop

Vijf weken rijpen

Half december is onze kaasmakerij in productie genomen. Na de productie van de eerste kazen, hebben deze nog vijf weken gerijpt in onze opslag in De Rips. Vandaag was het moment van de waarheid en we hebben de eerste kaas kunnen open snijden. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Een lekkere, stevige kaas van verse boerenmelk.

Kaas voor melkveehouders

Melk voor boeren verwerken tot heerlijke kaas. Dit is het bedrijfsconcept van Onze Zuivel. Door te verkazen per melkveebedrijf, kunnen agrarische ondernemers bedrijfseigen kaas verkopen, zonder forse investering in arbeid en machines. Hiermee kan een ondernemer laagdrempelig zijn assortiment aan zuivelproducten uitbreiden, of starten met boerderijverkoop.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×